Laat een berichtje of recensie achter!

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas geplaatst als deze is goedgekeurd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
Luuz Zwalve-van Minos heeft geschreven op 15 december 2020 om 22:00
Op 30 oktober van dit jaar heeft Hester mijn 1 jaar oude langharige duitse herder Raikka met 1 behandeling genezen van een allergie in de vorm van een vreselijke jeuk die achteraf werd veroorzaakt door de huiskat. Ongeveer een week nadat Raikka als 8 weken oude pup in huis kwam werd zij “lastig gevallen” door een vreselijk jeuk op haar kleine lijfje. Krabben en bijten veroorzaakten allerlei aangedane plekken op buik, lies en oksels. Op advies van de dierenarts moest ik haar 2x in de week met speciale shampoo wassen. Dit heb ik 6 weken gedaan; heeft echter niet geholpen. Inmiddels was ik maar ook overgestapt op graanvrij voer, wat haar ontlasting verbeterde, maar nog steeds jeuk. Daarna van de dierenarts diverse medicijnen gekregen; ook niet geholpen. Tussen allerlei behandelingen door kreeg ik het angstige vermoeden dat Raikka wellicht allergisch was voor mijn poes Rika: een 2 jaar oude Maine Coon. Dit ook tegen de dierenarts gezegd, die hier echter niets mee kon. Ik heb vroeger namelijk 2 Duitse herders uit een nest gehad, die zo erg allergisch op de poes reageerden dat ik haar toen heb moeten laten verhuizen. Nou dit ging toch echt niet met Rika gebeuren. Ik heb nog een medicijn behandeling voor Raikka gekregen en als die niet hielp moest ik haar bloed maar laten onderzoeken etc. etc. etc. Nou dat was ik dus echt niet meer van plan. Ik heb nog de poes 2 weken van Raikka gescheiden en het scheelde met de jeuk, die werd een stuk minder. Ik kreeg een idee om op Internet te zoeken naar een oplossing en kwam terecht op Acupunctuur voor honden en omdat Hester aan huis komt ben ik bij haar terecht gekomen. Hester is heel lief, geduldig, leuk en gewoon en Raikka vindt dat ook. Door de vele bezoekjes aan de dierenarts, vindt Raikka hem namelijk niet meer zo aardig en doet ze altijd een plasje. Dus Raikka, Rika en ik zijn heel erg blij met Hester!! Als onderhoud krijgt Raikka nu om de 2 maanden een behandeling.
Gea van den Heuvel heeft geschreven op 27 augustus 2020 om 10:07
Wij zijn ook ontzettend blij met Hester want onze herder toonde een vreemd gedrag en zou bijna uit huis moeten.. Hester constateerde een hernia En van stonden af aan is het al veel beter met zijn gedrag. Waarschijnlijk volgt er nog een sessie voor angstiggedrag En dit een rust geven in ons huis en gezin. Bedankt Hester names Tigo en Gea
Suzan en Anne heeft geschreven op 28 juli 2019 om 15:54
Hester heeft ons ontzettend geholpen met onze hond: door een onrustig leven voordat hij bij ons kwam had hij last van angst en onrust wat zich soms uitte in negatief gedrag. Vanaf het moment dat Hester binnen kwam zagen we hem al rustiger worden. De acupunctuur liet hij super goed toe en na de sessie zag je de rust in zijn ogen. We zin heel blij dat we de hulp van Hester ingeroepen hebben! Bedankt Hes! Je vriend Luca doet het goed!
Corine heeft geschreven op 25 februari 2019 om 15:53
Hester, wat jij vandaag deed was ongelofelijk!! Onze zoon, dit keer al twee weken last van gekmakende buikpijn heb jij vanmorgen van zijn pijn afgeholpen!!! We zijn je zeer dankbaar en hopen dat je hem - met jou unieke kennis & kunde (om het maar even simpel te omschrijven) indien nodig van zijn pijn af kunt helpen!! Je bent een topper. We zijn Ilona van Ilona coaching ook zeer erkentelijk dat ze ons met jou in contact bracht! Chapeau dames, we hebben onze zoon weer terug!!!
Thea heeft geschreven op 8 maart 2018 om 15:52
Geen paard maar een kennel met yorkies en ja ze varen er wel bij na de behandelingen, Hester is super echt een aanrader +++
Hanneke Commijs heeft geschreven op 21 juni 2016 om 15:51
Deze heer op de foto (Donny) heeft mij in februari even van zijn rug af laten glijden. Helaas kwam ik echt heel erg verkeerd terecht en de dagen erna kon ik niet op of neer. Toch maar foto's laten maken, maar niets gebroken. Toen kon ik gelukkig Hester al een heeft ze me snel behandeld. Nou ongelooflijk hoe snel je dan van je rugpijn af bent. Maar wat nog veel verwonderlijker is. Ik heb al zeker 10 jaar last van mijn rug. Ook tijdens het paardrijden werden mijn bewegingen hierdoor belemmerd. Met 2 behandelingen ben ik nu ook van die rugpijn af! Kortom als je het mij vraagt mag iedereen wel aan de acupunctuur. Ik ben vanaf heden een wandelend reclame-bord, want adviseer iedereen om het te proberen, maar dan natuurlijk wel bij Hester! Want Hester is een bijzondere eerlijke, grappige meid, maar bovendien erg kundig! Wij zijn in ieder geval erg blij dat we haar hebben leren kennen! En hopelijk kun je ons nog lang ondersteuning geven daar waar nodig! Veel succes verder Hester!
Hanneke Commijs heeft geschreven op 21 juni 2016 om 15:50
Het begon met Ezel Betsie hier op de foto. Ezel Betsie is heel lief en nieuwsgierig, maar ook erg bang. Een hoefsmid of dierenarts komt dus niet bij haar in de buurt. Via hoefsmid Maarten van Zee kwam ik in contact met Hester en ach, baat het niet dan schaadt het niet. Want ik had nog geen enkele ervaring met acupunctuur, maar was wel op zoek naar iets wat mijn ezel kon helpen om van haar angst af te komen. Hester is begonnen met naalden, maar later naar massages met hot-stones. Bets is nu al veel toegankelijker en rustiger. Maar dat is niet alles, want wij hebben hier op de HannesHoeve heel veel dieren en we noemen haar inmiddels onze weldoener! Zo heeft ze onze oude ezel Loesie van ca 50 jaar weer haar beweeglijkheid teruggegeven. Loes deed al lange tijd alleen nog maar 3 passen naar buiten om te eten en daarna weer 3 passen naar binnen. Sinds de behandelingen van Hester tippelt ze vrolijk 300 mtr naar de wei en staat ze dagelijks een ochtend buiten in de wei lekker te grazen. Dat is super om te zien. Onze pony Leonne is behandeld voor haar darmen. Dit is ook een bejaarde tante met een enorme opgeblazen buik. Ook die zit zichtbaar beter in haar vel. Donny mijn enigszins bejaarde maar wel fitte pony van ca 23 jaar heeft ze een keer behandeld voor koliek-achtige klachten en was zichtbaar niet lekker. Ook die knapte na de behandeling zichtbaar op. Wordt vervolgd!
Channah Davida Both heeft geschreven op 6 maart 2016 om 15:44
Mijn paarden & ik zijn erg te spreken over de behandelingen van Hester, niet alleen omdat ik haar sponsor ruiter ben, maar ook omdat ik elke keer weer verandering zie bij de paarden! ze voelen zich gezond, goed, en een happy atlete! en daar gaat het allemaal om!!
Femke van der Sluis heeft geschreven op 18 december 2015 om 15:43
In 2009 heb ik een whiplash opgelopen bij een kop-staart botsing en daarna ook een hernia door een val van een paard. Hierdoor heb ik 6 jaar lang dagelijks met rugpijn en daaruit voortvloeiende klachten rondgelopen. 5 Jaar lang heb ik fysiotherapie gehad en daarna ook nog een jaar bij een osteopaat gelopen. De osteopathie werkte beter dan fysiotherapie maar ik moest elke 2 maanden terug komen om alles weer recht te laten zetten. Hester heeft mij voor mijn rug 1 behandeling gegeven en ik was van mijn rugpijn af! Helemaal geen pijn meer. Bijzonder! Begin december is de stal waar mijn paarden stonden afgebrand. Ik was toen de brand uitbrak op stal aanwezig en heb geholpen om samen met anderen de paarden te redden. Een erg traumatische ervaring. Ik leek wel in shock en leefde in een 'overlevingsstand'. Emotieloos aan de ene kant, afgewisseld met enorm verdriet. Mijn rugpijn kwam toen ook ineens weer terug. Ik heb Hester toen gebeld met de vraag of zij ook hier iets mee kon. En dat kon! Zij heeft mij opnieuw behandeld en de dag na de behandeling voelde het echt of ik weer 'wakker' was geworden. In de dagen er na voelde ik dat ik steeds meer weer mijzelf aan het worden was en ook de rugpijn ging weer weg. In mijn ogen is Hester een echte vakvrouw! Haar uitstraling is enorm prettig en mijn paard en ik voelen ons op ons gemak bij haar. Maar bovenal ben ik Hester enorm dankbaar dat zij zowel mijn paard als mijzelf weer helemaal op de rit heeft gekregen. Dank je wel!
Femke van der Sluis heeft geschreven op 15 december 2015 om 15:41
Mijn paard (5 jaar) bleef wat achter in de ontwikkeling van haar achterhand ondanks een gedegen trainingsschema. Daarbij zag je dat haar lendenwervels iets omhoog staken en gaf ze in de training het gevoel 'vast' te zitten achter het zadel. Buiging in de lendenwervels ging ontzettend moeizaam. Op advies van mijn zadelmaakster heb ik een paarden-osteopaat in de arm genomen. Mijn paard is echter zeer selectief in wie zij wel (en vooral niet!) aan haar lichaam laat zitten. Zij gaf gedurende de behandeling een erg ontevreden indruk heeft de osteopaat getrapt. De behandeling was dan ook vrij snel klaar en nadien merkte ik geen enkel verschil. Hester is toen naar mijn paard gekomen en heeft eerst rustig de tijd genomen om mijn paard aan haar te laten wennen. Tijdens de behandeling stond mijn paard goed stil en liet Hester haar overal waar nodig aanraken. Ik vond het enorm bijzonder om te zien dat gedurende de behandeling haar lendenwervels (want die staken iets omhoog) weer netjes in het gareel zakten en mijn paard echt een anatomisch correcte rug bleek te hebben. Mijn paard is daarna veel beter in haar vel gaan zitten, is veel losser en heeft nu echt een prachtige bespiering. Ook in haar achterhand!
Gabi van Putten heeft geschreven op 9 december 2014 om 15:39
Sinds maart dit jaar heb ik één keer in de maand een behandeling van Hester. Ik heb een vorm van reuma en had vaak veel pijn in mijn handen en weinig energie. In plaats van dat ik nu 9 van de 10 keer pijn heb, heb ik het 9 van de 10 keer niet en komt mijn energielevel ook steeds meer in balans! Een behandeling van Hester is persoonlijk en warm. Zij luistert echt naar mijn lichaam en stemt daar haar behandeling op af. Zij gaat voor het totaalplaatje en dit vind ik heel bijzonder! Daarnaast geeft zij ook veel goede adviezen zodat ik zelf ook beter naar mijn lichaam leer luisteren. Kortom een bezoek van Hester is professioneel, warm, liefdevol en ook gewoon heel gezellig! Ik wens je heel veel succes met je praktijk en bedankt voor je behandelingen tot nu toe!
Jurgen Walpot heeft geschreven op 7 december 2014 om 15:30
Hester is een lieve spontane meid die veel verstand heeft van haar vak en dit ook met veel plezier doet. Zelf laat ik me al een jaar behandelen door Hester en ze heeft mij dan ook van mijn nek en schouder klachten afgeholpen. Hester bedankt 🙂 en veel succes met alles.
M.sc H.Roder heeft geschreven op 28 november 2014 om 15:21
Als hoofd van de traditionele acupunctuur opleiding heb ik veel mensen opgeleid tot acupuncturist. vele jaren geleden kwam Hester in me praktijk binnen met het verzoek om opgeleid te worden tot.......na jaren studie heeft ze zich gespecialiseerd in paarden en honden en ik moet zeggen Hester is een van de beste acupuncturisten die ik opgeleid heb zowel voor mens als dier. hester ik wens je veel succes in je praktijk en ik weet dat er heel veel mensen & dieren je dank baar zullen zijn.
I. vd Meer heeft geschreven op 17 november 2014 om 15:21
Ik vind Hester een gezellige spontane meid. Mijn paard is ontzettend veranderd tijdens de behandelingen van Hester. Hij kon als enige op stal de naalden niet verdragen en daarom zijn we overgegaan naar massage's waarbij ze toch ook de drukpunten behandelde. Nu komt ze met regelmaat langs om hem een lekkere ontspannende massage te geven. Door zijn reactie op Hester heb ik me ook door haar laten behandelen tegen de migraine, dat lukt niet in één behandeling, maar dat gaat al beter dan voorheen. Voorlopig is ze bij ons dus van harte welkom met haar kennis.