Acupunctuur workshops op locatie.

Workshops

Acupunctuur Praktijk Vogel biedt diverse workshops op locatie aan, deze worden gegeven in groepjes van minimaal 6 tot 12 mensen met eigen paarden. De workshops duren van 10.00 tot ongeveer 16.00 en kosten afhankelijk van het aantal deelnemers en afstand locatie tussen de €65,- en €75.- per dag incl lunch

 

Workshops:

Heal your horse

 

Een workshop voor mensen met een eigen paard waarin geleerd wordt volgens de eeuwenoude kennis van acupunctuur en acupressuur om bij je eigen paard kleine blokkades en klachten weg te halen.

Het dagprogramma bestaat uit een theoretisch ochtendgedeeldte waarin op een leuke makkelijk instapbare manier wordt uitgelegd hoe het lichaam van je paard te “lezen” via de alarmpunten die nader worden uitgelegd, hoe blokkades weg te halen of juist energie toe te voegen. Verder komt het chakra systeem uitgebreid aan bod als een korte inleiding op het werken met energie en wordt u geleerd hoe u spanning bij uw paard weg kunt halen door middel van een Tibetaanse methode.

Het middagprogramma bestaat uit de geleerde kennis in de praktijk brengen. Er wordt u uitgebreid uitgelegd en voorgedaan hoe u uw paard kunt helpen, de volgorde van werken wordt besproken en er wordt aan de hand van de paarden nog wat informatie uitgelicht. Daarna gaat iedereen individueel met zijn of haar paard aan de slag. Hierbij is er ruimte voor persoonlijke aandacht gericht op uw paard, vragen met betrekking tot zijn haar gezondheid aan de acupuncturist en wordt geëvalueerd met elkaar hoe het gegaan is en wat u en uw paard ervaren heeft.

 

Wilt u van uw pijn of klachten af?

Maak een afspraak


  Maak een snel en gemakkelijk afspraak!

  Openingstijden

  Maandag en dinsdag
  9:00 tot 22:00
  Woensdag tot vrijdag
  9:00 tot 18:00
  Zaterdag en zondag
  Op aanvraag
  Maak een afspraak